Pages

Monday, July 23, 2012

Please Forgive Me

Assalamualaikum...

Jom kite jiwang skejap!wuuuu~
................
........

Tak pernah terbayang sebelumnya
Denganmu telah berakhir di sini
Semoga kau dapat merelakan
Dan melupakan semua tentangku

Selamat tinggal kekasih
Kau kan selalu ada
Di atas hatiku

Dan bila aku yang salah
Please forgive me my love
I just want you to know
You always in my heart


Ternyata ku harus meninggalkan
Semua kenangan bersamamu
Maafkan ku memilih dirinya
Kerna ku tak mampu menolaknya

Tak pernah terbayang sebelumnya
Denganmu tlah berakhir di sini
Semoga kau dapat merelakan
Dan melupakan semua tentangku

You always in my heart

<3 <3 <3




Hai korang.. h0w are y0u t0day??? okay, ni lagu Elly Mazlein mmg layan betul!ehee.. 
tak sangka dia ada lagu sesedap rase begini ye..
Aku tahu lagu ni pun dari filem Aku,Kau dan Dia by Piere Andre..
Mule2 tgk mmg bosan mcm tah ape2..but then last2 best plk..ahaa~

Lagu ni bile diulang dan diulang dan diulang beratus kali pun tak muntah lagi.. S0, cube la dgr 1000x kot2 muntah pulak lepas tu sape tahu kan...hohoho~

Sempena lagu ni juga saye nak mintak maaf la ye kat semua2 yg membace blog ni, mane la tahu ade salah silap yg tak disengajakan...maklum la lumrah manusia...

So! Slamet mendengar and SELAMAT MENGERJAKNA IBADAT PUASA di bulan Ramadhan ni ye kawan2.. =)


Assalamualaikum...





Tuesday, July 10, 2012

Tuesday, April 3, 2012

status for today

Assalamualaikum...



Hai, peminat2 saye dluar sane..*well,koya metar*..
Hmm.. just nak share status saye sehingga hari ini...

Saye br bulan Jan ritu abes blaja..
Sekarang tgh tunggu my convocation on May 2012..
Sementara tgu convo.... saye membuat keje2 part time...

Part time je?kenapa tak full time???
okay, the thing is MALAS!
Part time naseb baik rajin sebab keje tak ikot masa..
buat je ikot sukeee....kannnn

Part time apekah??...
Ye..ye..yee... saye tolong mak saye buat buat business TUPPERWARE..ehee~ ye..ye..ye... tlg jgn gelak ye, wpun ni business macik2, tp business ni mempunyai business marketing yg agak menarik jugak.. ;)

Selain itu, i'm still doing my PruBSN Takaful..
As a financial advisor consultant...
Alaaa....pendek kate jadik agent la kan...
So, sape2 yg takde takaful or any insurance lagi boleh cari saye yeee... =)

Ape lg? ape lg?..hurmmm...
tanak keje full time kah???
Hurmm....still playing in my mind...
Ehee... tgk keadaan bha.. *iklan stacy*

Lagi? hmmm...ape???
Oww...statuss??hmmm...status ke???
owh..takpela, i bkn retis pun bajet semua org nak tawu...

okay guyz!
Have a great day! ~,^

Saturday, March 31, 2012

H.A.T.I





Hati keciwa..

Kadang2 kita silap mentafsir seseorang
Ada luaran yg nampak baik 
tapi..
tidak dihatinya
tak boleh pakai...

Ada juga luarannya nampak jahat
macam tak boleh pakai..
tapi...
orang tulah yang baik dan
samggup berkorban utk kita..

Wallahu'alam...

Tuesday, March 6, 2012

Tentang Rasa


Assalamualaikum...



Aku tersesat
Menuju hatimu
Beri aku jalan yang indah
Ijinkan ku lepas penatku
‘tuk sejenak lelap di bahumu

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Tentang cinta yang datang perlahan
Membuatku takut kehilangan
Ku titipkan cahaya terang
Tak padam di dera goda dan masa

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya...


Lirik Lagu Terbaru Astrid – Tentang Rasa



LOVE this song! <3





Thursday, February 23, 2012

I did it!

Assalamualaikum...



Alhamdulillahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... I did it at last! thank you so much to my family, friends and all who had supported me along this way.. Especially kwn2 ex-BM229 yg byk kasi contoh2 yg sepatutnya.. thanks byk2 guyz! Luv U olzzzzzzzz!!!  ;D


Thursday, January 12, 2012

F.O.C.U.S

Assalamualaikum...



Focus??? ya ya ya! I need to, I have to, I mustttt too!!! huh!
Hopefully this is my LAST..
I've been in it too long..
Dear Allah please let me go from this path this time..
I knew whatever U gave to me forsake of me
and SURE there must be something hiding that U have planned but I didn't know what it was..

Please..help me get out from here successfully as others..
Give me the strength..
Only U can..

Thank You Allah...