Pages

Monday, July 23, 2012

Please Forgive Me

Assalamualaikum...

Jom kite jiwang skejap!wuuuu~
................
........

Tak pernah terbayang sebelumnya
Denganmu telah berakhir di sini
Semoga kau dapat merelakan
Dan melupakan semua tentangku

Selamat tinggal kekasih
Kau kan selalu ada
Di atas hatiku

Dan bila aku yang salah
Please forgive me my love
I just want you to know
You always in my heart


Ternyata ku harus meninggalkan
Semua kenangan bersamamu
Maafkan ku memilih dirinya
Kerna ku tak mampu menolaknya

Tak pernah terbayang sebelumnya
Denganmu tlah berakhir di sini
Semoga kau dapat merelakan
Dan melupakan semua tentangku

You always in my heart

<3 <3 <3




Hai korang.. h0w are y0u t0day??? okay, ni lagu Elly Mazlein mmg layan betul!ehee.. 
tak sangka dia ada lagu sesedap rase begini ye..
Aku tahu lagu ni pun dari filem Aku,Kau dan Dia by Piere Andre..
Mule2 tgk mmg bosan mcm tah ape2..but then last2 best plk..ahaa~

Lagu ni bile diulang dan diulang dan diulang beratus kali pun tak muntah lagi.. S0, cube la dgr 1000x kot2 muntah pulak lepas tu sape tahu kan...hohoho~

Sempena lagu ni juga saye nak mintak maaf la ye kat semua2 yg membace blog ni, mane la tahu ade salah silap yg tak disengajakan...maklum la lumrah manusia...

So! Slamet mendengar and SELAMAT MENGERJAKNA IBADAT PUASA di bulan Ramadhan ni ye kawan2.. =)


Assalamualaikum...





Tuesday, July 10, 2012