Pages

Tuesday, September 10, 2013

very very funny! Law student vs psychology student..

Assalamualaikum.. 

hai. hihi lama x update.. ju nak share diz story.. :)



HAHA klakar.. ok tata.. 😁 ;)

Sunday, June 23, 2013

Saturday, June 8, 2013

I am leaving...

Assalamualaikum.. 



hi guys! ya, again. Long time no seeeeeeeee!!! HAHA Ehem3, as usual menghapdate ape2 yg TERasa nak hapdate..

okay, as mentioned above. I am leaving. LEAVING? leaving from??? yeahhh.. ramai yg tak tahu actually.. okay aku story sikit la. Act, i am leaving from SCOPE. =p what is scope? ala Standard Chartered punye sub sub sub gtuuu leww.. Dgr mmg best Stand Chart kot! yeahh! mmg BEST! *tgn kat bahu mate pandang atas*

Okay I have already put my tender on my boss desk on 4th June 2013. Maka dengan itu TERtulis lah bahawasanya Lynnribena akan menamatkan hari terakhirnya pada 3rd of July 2013. Well, tender 1 month. I've been in scope for a year and a month.hurmm.. xla lama sgt, actually baru nak kenal2 je kan. 

How do I feel? hurmmmmmmmmmmm..... susah nak cakap. HAHA! ckp pun susah..kannn.. thats why la aku menaip sekarang ni. ok, prasaan hepy ade sedih ade suka ade tak suke ade n macam2 lagi lah.

Why I'm leaving?
Yes, ni lah jawapan yg paling susah aku nak jawab. Actually, no big deal. Aku tak dapat mana-mana offer pun sebab aku tak penah pun apply mana-mana lagi pun. =p  Ok lah, xnak cerita apa2.. HAHA!


thanks for ur eyes guys! ~,^

Sunday, January 13, 2013

Happy new year

Assalamualaikum...



hai kawan2 semua..saye harap masih blum terlambat lagi utk wish all of you 
Happy new year!!!eheee..

maaf ler kelewatan...
almaklumla smenjak keje sebagai buruh kasar ni..
mane la ada masa utk diluangkan bersama blog yg dcayangi ni...

ish3...kcian blog ai...aihhhh!
sorry blog...  =.+?


Anyway, ampunkan sgala salah silap saya pada tahun2 yg lalu...
mari kita tutup buku yg lama dan buka buku yg baru...
tetapi buku yg lama jgn dibuang....
jadikan 1 ikhtibar utk dijadikan teladan dimasa hadapan ye kawan2...

jika saya ade TERmention nama sape2 dalam ni TERumpat ke TERmarah ke TERsakitkan hati ke TERmacam-macam lagi la kan, harap dmaafkan...
saya hanya insan yg lemah...ampunilah daku...*eyhhh...sudahlah..drama queen pulak!haihhh*

Ye kawan2 semua...smoga tahun ini memberi keberkatan,kerahmatan dan
segala kebaikan dan kebahagian utk diri kita semua...Aminnn.. ~,^  
=) =) =)


Love u ols! Tatatata....