Pages

Sunday, June 23, 2013

Saturday, June 8, 2013

I am leaving...

Assalamualaikum.. 



hi guys! ya, again. Long time no seeeeeeeee!!! HAHA Ehem3, as usual menghapdate ape2 yg TERasa nak hapdate..

okay, as mentioned above. I am leaving. LEAVING? leaving from??? yeahhh.. ramai yg tak tahu actually.. okay aku story sikit la. Act, i am leaving from SCOPE. =p what is scope? ala Standard Chartered punye sub sub sub gtuuu leww.. Dgr mmg best Stand Chart kot! yeahh! mmg BEST! *tgn kat bahu mate pandang atas*

Okay I have already put my tender on my boss desk on 4th June 2013. Maka dengan itu TERtulis lah bahawasanya Lynnribena akan menamatkan hari terakhirnya pada 3rd of July 2013. Well, tender 1 month. I've been in scope for a year and a month.hurmm.. xla lama sgt, actually baru nak kenal2 je kan. 

How do I feel? hurmmmmmmmmmmm..... susah nak cakap. HAHA! ckp pun susah..kannn.. thats why la aku menaip sekarang ni. ok, prasaan hepy ade sedih ade suka ade tak suke ade n macam2 lagi lah.

Why I'm leaving?
Yes, ni lah jawapan yg paling susah aku nak jawab. Actually, no big deal. Aku tak dapat mana-mana offer pun sebab aku tak penah pun apply mana-mana lagi pun. =p  Ok lah, xnak cerita apa2.. HAHA!


thanks for ur eyes guys! ~,^